Tadaa!!! Ziehier het resultaat (tot nu toe).

2015/01/img_9598.jpg

Wat ben ik blij dat de na-foto’s er zoveel beter uitzien dan die van 7 maanden geleden. Als ik deze foto’s zo naast elkaar zie, dan weet ik ’t zeker; Ik wil ’t nooit meer zo ver laten komen!. Tijd dus voor een eindevaluatie en een interview met mijn coach:

De 6 maanden challenge zijn intussen 7 maanden geworden? Was het moeilijk?
Nee het was niet moeilijk omdat ik wel merkte hoeveel fitter ik me voelde als ik gezond eet en meer beweeg. Het zien en voelen van het resultaat is op zich een goede motivatie om verder te doen. Nu moet ik ook wel zeggen dat een coach zeker helpt en af en toe een blog was een goede stok achter de deur. Natuurlijk heb je ook momenten dat je zin hebt in een friet of een Big Mac. En ik heb geleerd van mijn coach dat dit af en toe ook wel kan maar dat het belangrijk is dat ik me hierdoor niet schuldig voel en dat het vooral geen excuus wordt om het maar op te geven. Elke dag is een nieuwe dag en elke dag kan er een nieuwe keuze gemaakt worden. Als je begint te denken: ‘oh nu is het om zeep en ik laat me maar weer gaan’ dan is het natuurlijk om zeep en dat is de valkuil waar ik niet meer in wil trappen.

Je bent intussen meer dan 15 kilo kwijt en je ziet er stralend uit. Ik ga ervan uit dat je zelfvertrouwen daardoor wel een boost heeft gekregen?
Ja met mijn zelfvertrouwen gaat het goed. Met mijn vertrouwen in mijn economische situatie wat minder want ik heb een hele nieuwe garderobe moeten aanschaffen. Maar dat is natuurlijk alleen maar leuk. Vroeger was het criterium voornamelijk pas ik er wel in? En nu kan ik iets kiezen dat ik echt leuk vind. Zelfs laarzen zijn geen uitdaging meer. Ik krijg mijn kuiten er nu wel vlotjes in.

Zijn er producten die je tijdens deze challenge hebben ondersteund en die je wil blijven gebruiken?
Ik neem elke dag mijn trouwe vriend ‘ green magma’ die me helpt bij het ontgiften en mijn zuur/base balans en ik ben heel erg blij met mijn mini-trampoline.

Wat was het allermoeilijkste moment?
De meeste vrouwen kennen het wel… Elke maand die paar dagen dat we de kasten doorzoeken en alles opvreten wat er te vinden is, en als er niets inzit dan gaan we op zoek naar een winkel waar wel iets te vinden is. Die verrrekte hormonen ook hè!?!
Ik probeer dit op te lossen door ervoor zorgen dat er geen verleidelijke dingen in de kasten zitten en dat mijn auto veilig binnen staat in de garage en de sleutels zoek zijn… 😉

En het allerleukste ?
Er waren zoveel leuke momenten, ik heb vooral mijn grenzen verlegd: een detoxkuur gevolgd, mijn eerste echte bergwandeling gemaakt, een sauna-opgiet meegemaakt , op een stick geplast om de zuurtegraad van mijn lichaam te meten…Maar het allerleukste vind ik wel dat ik merk dat andere mensen ook geïnspireerd en gemotiveerd raken en dat vriendinnen met mij mee gaan fitwalken.

Wat is het verschil met de Joyce van voor de challenge en die van vandaag?
Ik ben vooral blijer met mezelf en dat is misschien nog wel belangrijker dan verloren kilo’s. Mensen vragen me dikwijls hoeveel kilo ik nog kwijt wil, maar ik wil dat niet zozeer in kilo’s uitdrukken. Zolang ik me maar fit, energiek en happy voel. De kilo’s die steeds minder worden zie ik dan als extra bonus.

Wat mogen de volgers op je blog nog verwachten?
Zoals gebleken is de afgelopen maanden, ben ik niet de ideale blogger, daarom zeg ik daar nu bye bye tegen, maar dat wil niet zeggen dat er nooit meer iets te lezen valt hier. Dus haak nu vooral niet af. Mijn coach zal me van mijn taak verlossen en op zoek gaan naar nieuwe proefkonijnen en inspirerende gastbloggers. Het is dus geen goodbye maar een wordt vervolgd…

Joyce, mag ik je bedanken voor de leuke tijd samen en je officieel feliciteren met je fantastisch resultaat. Ik denk dat niemand van je volgers moeite zal heben om de voor-foto te vinden in deze voor en na ☺ Je mag heel erg trots op jezelf zijn! Tijd voor bubbels.

Bring on the bubbly!

2015/01/img_9635.png

4 gedachtes over “De grote finale!

 1. Manuella Moskala schreef:

  Cool😉🎉😘

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Like

 2. Perdita schreef:

  Wow, wat een metamorfose! Vond je al altijd een vrolijke en leuke meid om te zien, maar nu straal je echt enorm. Vind ’t knap hoe je het hebt vol gehouden en dat je zo’n mooi resultaat hebt behaald.

  Like

 3. Chloé TAFFE schreef:

  Amaaaaaai, we hebben jou natuurlijk al constant gezien maar als je het zo nog eens ziet! Dikke pluim voor test dummy en coach!!!(hoewel dik niet zo’n goede woordkeus is in dit geval…)

  Like

 4. Lore schreef:

  Super!! En niet alleen het mooie resultaat op de foto’s maar het betere gevoel die je zelf beschrijft is ook echt top!! Je hebt het super gedaan Joyce!! En ik vind dat de coach ook een applausje verdient 😉 … Super team daar!!! 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: