Het is bijna zover, nog een maandje en mijn taak als coach zit erop. De afgelopen 5 maanden zijn precies voorbij gevlogen. Zijn jullie ook benieuwd naar de voor en na foto’s? Nog even geduld. De fotoshoot is voorzien begin December en ik beloof jullie dat ze authentiek zullen zijn. Photoshoppen is uit den boze. We gaan voor Joyce “puur natuur”. Ik heb een klein vermoeden dat we toch van een ware metamorphose zullen kunnen spreken maar we houden de spanning er nog even in.

En omdat we nog maar een maandje te gaan hebben wil ik nog een laatste keer alles uit de kast halen. Dus heb ik een hulpcoach in het leven geroepen. En niet zomaar één.
Ze komt uit Amsterdam en ze is een monument in de fitness-wereld. Nou is dat leuk of is dat leuk?

Wat is het plan? Ik heb Joyce ingeschreven bij de GYSB, en nu vragen jullie je waarschijnlijk af of dit de afkorting is van een nieuw TV programma of een nieuwe muzikale band? Nee nee de letters staan voor het veelbelovende “GET YOUR SEXY BACK” en geef toe, wie wil dat niet?

Ik in elk geval wel. Dus heb ik mezelf ook maar meteen ingeschreven. Ik ga gewoon solidair met Joyce mij 100% in dit avontuur gooien. Want bij mezelf ontdek ik toch ook nog wel wat rondingen die ik graag iets minder rond had gezien en ik zou er helemaal niet boos om worden als mijn eigen buik en tailleomtrek ook nog een beetje zou afnemen.

IMG_9072.JPG

Het betekent concreet dat ik niet meer kan snoozen als de wekker afgaat. Het is gedaan met nog eens draaien en mezelf verliezen in mijn warme zachte donsdeken en idem dito kussen. Het is nu direct opstaan, mijn sportieve outfit aantrekken, mijn matje klaarleggen en met mijn ongetwijfeld nog slaapoogjes de startknop van mijn computer vinden. Als het goed gaat zal ik elke morgen en avond op mijn scherm Nannet zien verschijnen, samen met de andere GYSbackers. Daar zal ik ook even bemoedigend kunnen zwaaien naar mijn schoonzusje vooraleer we allemaal op onze matjes plaatsnemen. Elk in onze eigen kamer, eigen huis, eigen land, maar toch een beetje samen dankzij dit webinar en de technologie die ons verbindt.

Ik heb al een proeflesje gekregen bij Nannet en het is gewoon wonderbaarlijk hoe ze zelf de oefeningen doet, daarbij aan één stuk praat en dan ook nog een blik op al die kleine schermpjes kan werpen. Ik was heel even vergeten hoe elke vrouw perfect kan multitasken en was stiekem vroegtijdig aan de platte rust begonnen. Tot ik een bekende hollandse stem hoorde roepen: “Komaan meiden nog even doorgaan, niet stoppen, nog zeven, nog zes, nog vijf , nog vier OOK IN BELGIE!!!…”Oops betrapt, gezien ik de enige belg in de groep was had ze het dus wel degelijk tegen mij. Gedaan met chillen. Wees dus gewaarschuwd niemand ontsnapt aan het alziend oog van Nannet., tenzij je de webcam afzet maar dat zou zonde zijn☺

Ook meedoen met ons in deze afslankchallenge en dan stralend en slank December in?
Dat kan nog!
De challenge start op 1 november, neem gerust een kijkje op haar website bij November afslank challenge!

http://www.nannet.net/get-your-sexy-back/

Was getekend
‘Coach’
Manuella voor de vrienden 😉

nicole

Een gedachte over “GYSB…

  1. Lore schreef:

    Super idee van Nannet, het ziet er ook een straffe madame uit en leuk principe en voorstel om het tesamen te doen!!
    En ik vroeg mij wel af om hoelaat de wekker dan precies afgaat? 😛
    Hilarisch ook van het -“OOK in Belgie”-stukje .. love the humanity of coach Manuella.. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: