Wat als je 4 dagen op rij mag gaan eten???
En als je daarna ook nog eens welkom bent bij vrienden die bekend staan om hun bbq lekkertjes en serieus lekkere cocktails ???

Tja, dan kun je proberen heel streng te zijn voor jezelf en zulke uitnodigingen af te slaan, maar daar wordt niemand vrolijk van, toch?
Dus deze testdummy probeert er gewoon van te genieten, en de momenten die ze wel in de hand heeft de juiste keuzes te maken… (Ahum…;)
Gelukkig is mijn coach nu ook weer niet zo heel erg streng, want ze geniet zelf ook heel erg graag van zulk soort gezelligheid en lekkers.
Ze overtuigt mij ervan dat als we 80% van de tijd doen wat we moeten doen (op gebied van voeding en beweging natuurlijk) dat we dan de overige 20% gewoon mogen genieten!!!
Heerlijk toch.

20140622-192356-69836947.jpg

Volgens mijn berekeningen mag ik dus per week 1,4 dag(en) heerlijk genieten van al de gezelligheid en t lekkers die daar bij hoort 😀
Maar dat wil dan ook zeggen dat als ik dus 4 dagen volop geniet, dat ik daarna de gevolgen moet dragen en de komende 3(!!!) weken, inclusief de weekends, strak in t gareel moet lopen. Dat is dan natuurlijk ietsje minder plezant.
Gelukkig heb ik een vakantie om naar uit te zien.
Hoelang ik daarna niet mag genieten, daar denken we nog niet aan…

Was getekend
‘Test Dummy’
Joyce voor de vrienden

10405238_10206234365431896_4754163745379979424_n

Een gedachte over “Wat als…

  1. elsdens schreef:

    Van genieten word je alleen maar vrolijker, als je vrolijk bent lach je veel, als je veel lacht voel je je goed in je vel, als je je goed in je vel voelt maak je de juiste keuzes, voor jezelf, en dus ook voor je lichaam, niet? Ga dus voor genieten , je wordt er alleen maar gezonder van! Succes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: